Εγκυμοσύνη με στυλ και στην παραλία!


Αν έχετε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, που εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, τότε μπορείτε άνετα να απολαύσετε τα μπάνια σας στη θάλασσα. Πριν ξεκινήσετε, λοιπόν, για τις παραλίες, ας δούμε πώς μπορείτε να διαλέξετε ένα μαγιό που να κολακεύει την καινούρια σας σιλουέτα, αλλά και να σας προσφέρει άνεση και στιλ.

Ολόσωμο. Αν επιλέξετε ολόσωμο μαγιό, προτιμήστε ένα που θα έχει σούρες στα πλάγια, για να ανοίγει, έτσι ώστε να μπορείτε να το φοράτε άνετα καθώς θα προχωρά η εγκυμοσύνη σας. Επίσης, καλό θα είναι να έχει υποστηρικτικές ραφές κάτω από το στήθος, για να το κρατάει καλύτερα, χωρίς να το πιέζει.

Μπικίνι. Το μπικίνι δεν είναι καθόλου απαγορευτικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκεί να βάζετε συχνά αντιηλιακό στην κοιλίτσα σας και να μην κάθεστε πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο. Επιλέξτε ένα μπικίνι που στο κάτω μέρος θα έχει μαλακό, φαρδύ λάστιχο, για να μην σας πιέζει.

Tankini. Τα tankini προτιμούνται πολύ στο εξωτερικό από τις εγκυες, καθώς πρόκειται για μαγιό σε δυο κομμάτια, που όμως, σε αντίθεση με το μπικίνι, καλύπτει την κοιλιά. Τα περισσότερα είναι από ελαστικό ύφασμα, για να το φοράτε σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και προσφέρουν άνεση και προστασία της κοιλίτσας σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να θυμάστε πως θα πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο μαγιώ, για να αλλάζετε, όταν βγαίνετε από τη θάλασσα. Ετοιμάστε, λοιπόν, τη τσάντα παραλίας σας και καλά μπάνια!